Your browser does not support JavaScript! Víza do Kanady - študentské, working holiday a pracovné víza s WSI
0907 360 767
konzultácia ZDARMA
$slides

Víza do Kanady - študentské, working holiday a pracovné víza s WSI

Na štandarnú turistickú cestu resp. na návštevu Kanady občania SR vízum nepotrebujú a stačí mať pri vstupe do Kanady platný cestovný pas. Pri takejto návšteve však nie je možné legálne pracovať.

Pre dlhodobejšie pobyty a na pobyt s možnosťou pracovať je portebné získať kanadské víza.

Working holiday víza

Working holiday víza, t.j. "pracovné prázdniny", je možné získať vrámci programu Zažite Kanadu, ktorý je určený pre žiadateľov vo veku 18 - 35 rokov. Toto vízum umožnuje držiteľovi víza pobyt v Kanade na max. dĺžku 1 roka, počas ktorého môže voľne cestovať a pracovať v Kanade.

Viac informácii - working holiday víza do Kanady

 

Študentské víza do Kanady

Študentské víza sú určené pre návštevníkov, ktorí majú záujem v Kanade študovať. Víza sa udeľujú na celú dĺžku štúdia a pri vybraných odborných kurzov je súčasťou tohoto víza i pracovné povolenie na prácu na polovičný úväzok počas školy a plný úväzok počas prázdnin. Niektoré školy ponúkajú i kombináciu štúdia s praxou, kde aplikant polovicu času študuje a polovicu času praxuje.

Viac informácii - študentské víza do Kanady

 

Pracovné víza do Kanady

Získať pracovné víza do Kanady je pomerne náročný a dlhodobý proces, pri ktorom treba spĺňať prísne podmienky hovoriac o dosiahnutom vzdelaní či praxy vo vybraných oboroch

 

Vybavte si víza do Kanady s WSI bez agentúrnych poplatkov

Kontaktujte nás