Your browser does not support JavaScript! Hospitality, Service and Tourism
0948 628 240
konzultácia ZDARMA
$slides

Hospitality, Service and Tourism

Škola ponúka 4 programy v rôznej dĺžke štúdia

1. Certificate of Essential Skills for Hospitality, Service and Tourism

Dĺžka programu: 27 týždňové štúdium
Lokalita: Vancouver, Toronto a Whistler

Štúdium zahŕňa kombináciu základných poznatkov z oblasti cestovného ruchu, pohostinstva a zákazníckeho servisu a zároveň interaktívny program vývoja komunikačných, kultúrnych, profesionálnych a osobnostných kvalít. Štúdium je nenáročné, prispôsobené potrebám študentov.

Poplatky:

Registračný poplatok: 200 CAD 
Študijné materiály: 650 CAD
Školné: 7,095 CAD

2. Diploma of Essential Skills for Hospitality, Service and Tourism Co-op

Dĺžka programu: 24 týždňov štúdium + 24 týždňov prax

Lokalita: Vancouver, Toronto a Whistler

Štúdium zahŕňa kombináciu základných poznatkov z oblasti cestovného ruchu, pohostinstva a zákazníckeho servisu a zároveň interaktívny program vývoja komunikačných, kultúrnych, profesionálnych a osobnostných kvalít.  Štúdium je nenáročné, prispôsobené potrebám študentov.

Poplatky:

Registračný poplatok: 200 CAD 
Študijné materiály: 650 CAD
Školné: 7,195CAD 



3. Certificate in Foundation of Food & Beverage

Tento praktický, tréningový program umožňuje študentom rozvíjať vedomosti, zručnosti a skutočný svetový tréning potrebný pre kariéru v rýchlo sa rozvíjajúcom potravinárskom a nápojovom priemysle. Prístup pozostáva z kombinácie prednášok v triede a praktickej aplikácie od odborníkov v odbore. Študenti, ktorí sa zúčastňujú na tomto programe, získajú 9 národných a medzinárodne uznávaných certifikátov, ktoré sú vysoko cenené v potravinárskom a nápojovom priemysle. Od učenia sa bezpečných porcií s bezpečnosťou potravín a správnym podávaním, až po učenie sa základov varenia a servírovania AHLEI Kitchen Cook a serverových certifikátov a základov piva, liehovín a vína s programami Cicerone a WSET.
Dĺžka programu: 27 týždňov štúdia

Lokalita: Whistler

Školenie študentov pre prácu v potravinárskom a nápojovom priemysle zavedením študentov na všetky aspekty F&B vrátane stravovacích služieb, varenia, vín a liehoviín, reštauračný manažment… Študenti absolvujú skúšky pre deväť priemyselných certifikácií, ktoré sú potrebné pre stredné alebo vyššie pracovné miesta.

Poplatky:

Registračný poplatok: 200 CAD 
Študijné materiály: 650 CAD
Plné školné: 7.095CAD 

 

4. Diploma in Foundation of Food & Beverage Co-op

Tento praktický, tréningový program umožňuje študentom rozvíjať vedomosti, zručnosti a skutočný svetový tréning potrebný pre kariéru v rýchlo sa rozvíjajúcom potravinárskom a nápojovom priemysle. Prístup pozostáva z kombinácie prednášok v triede a praktickej aplikácie od odborníkov v odbore. Študenti, ktorí sa zúčastňujú na tomto programe, získajú 9 národných a medzinárodne uznávaných certifikátov, ktoré sú vysoko cenené v potravinárskom a nápojovom priemysle. Od učenia sa bezpečných porcií s bezpečnosťou potravín a správnym podávaním, až po učenie sa základov varenia a servírovania AHLEI Kitchen Cook a serverových certifikátov a základov piva, liehovín a vína s programami Cicerone a WSET.
Dĺžka programu: 24 týždňov štúdium + 24 týždňov prax

Lokalita: Whistler

Poplatky:

Registračný poplatok: 200CAD 
Študijné materiály: 650 CAD
Plné školné: 7.195CAD 

 

COOP programy

Súčasťou programov je aj servis spojený s hľadaním práce. Škola študentovi pomôže so všetkými papiermi potrebnými ku práci a aktívne pomáha hľadať pracovnú pozíciu. Pracovnú pozíciu škola garantuje, môže sa však jednať o neplatenú prax. Výber práce záleží aj od študenta.

Podmienky prijatia pre všetky programy:

  • angličtina na úrovni IELTS 4,5 /možnosť urobiť test školy Tamwood– level 4/
  • minimálny vek 19 rokov

Škola má v ponuke taktiež jazykové kurzy ako prípravu pre tých, ktorí potrebujú dosiahnuť požadovaný level ovládania anglického jazyka.