Dĺžka programu: 27 týždňové štúdium
Lokalita: Vancouver, Toronto a Whistler
Štúdium zahŕňa kombináciu základných poznatkov z oblasti cestovného ruchu, pohostinstva a zákazníckeho servisu a zároveň interaktívny program vývoja komunikačných, kultúrnych, profesionálnych a osobnostných kvalít. Štúdium je nenáročné, prispôsobené potrebám študentov.
Registračný poplatok: 200 CAD
Študijné materiály: 650 CAD
Školné: 6595 CAD
**počas štúdia je možné pracovať obmedzene (part time job) 20h/týždeň. Prácu škola negarantuje, ale v prípade potreby pomôcť pri hľadaní sa dá obrátiť na školu a požiadať o pomoc pri hľadaní.**
Lokalita: Vancouver, Toronto a Whistler
Štúdium zahŕňa kombináciu základných poznatkov z oblasti cestovného ruchu, pohostinstva a zákazníckeho servisu a zároveň interaktívny program vývoja komunikačných, kultúrnych, profesionálnych a osobnostných kvalít. Štúdium je nenáročné, prispôsobené potrebám študentov.
Súčasťou programu je aj servis spojený s hľadaním práce. Škola študentovi pomôže so všetkými papiermi potrebnými ku práci a aktívne pomáha hľadať pracovnú pozíciu. Pracovnú pozíciu škola garantuje, môže sa však jednať o neplatenú prax.
Registračný poplatok: 200 CAD
Študijné materiály: 650 CAD
Školné: 6 695CAD
Lokalita: Whistler
Školenie študentov pre prácu v potravinárskom a nápojovom priemysle zavedením študentov na všetky aspekty F&B vrátane stravovacích služieb, varenia, vín a liehoviín, reštauračný manažment… Študenti absolvujú skúšky pre deväť priemyselných certifikácií, ktoré sú potrebné pre stredné alebo vyššie pracovné miesta.
Registračný poplatok: 200 CAD
Študijné materiály: 650 CAD
Plné školné: 6 595CAD
Lokalita: Whistler
Registračný poplatok: 200CAD
Študijné materiály: 650 CAD
Plné školné: 6 695CAD
Škola má v ponuke taktiež jazykové kurzy ako prípravu pre tých, ktorí potrebujú dosiahnuť požadovaný level ovládania anglického jazyka.
Campus vo Whisleri ponúka viaceré možnosti zamestnania pre študentov:
Jan. 25, 2021 |
Feb. 22, 2021 |
Mar. 22, 2021 |
Apr. 19, 2021 |
May 17, 2021 |
Jun. 14, 2021 |
Jul. 12, 2021 |
Aug. 9, 2021 |
Sep. 7, 2021 |
Oct. 4, 2021 |
Nov. 1, 2021 |
Nov. 29, 2021 |
Dec. 28, 2021 |
Školenie študentov pre prácu v potravinárskom a nápojovom priemysle zavedením študentov na všetky aspekty F&B vrátane stravovacích služieb, varenia, vín a liehoviny, reštauračný manažment… Študenti absolvujú skúšky pre deväť priemyselných certifikácií, ktoré sú potrebné pre stredné alebo vyššie pracovné miesta. študentov učiť sa ako v triednej štúdii, tak aj v pracovnej praxi.